Φωτογραφικά στιγμιότυπα συνάντησης 19ης Μαρτίου 2016

Δοκιμάσαμε τρία μοναδικά κρασιά του Κτήματος Claudia Papayianni

• Αλεξάνδρα (Λευκός ξηρός, 2015, Μαλαγουζιά 100%)
• Εξ’ Αρνών Λευκός (Λευκός ξηρός, 2015, Ασύρτικο 50% και Sauvignon Blanc 50%)
• Εξ’ Αρνών Ροζέ (Ροζέ ημίξηρος, 2015, Grenache Rouse 100%)

και γευτήκαμε βελουτέ σούπα, σπαράγγι με κρουτόν και νόστιμα πιτάκια από τον Chef Νίκο Κοντοσώρο.


“Κτήμα Claudia Papayianni – Chef Νίκος Κοντοσώρος”

From Συνάντηση 19ης Μαρτίου 2016. Posted by ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΟΙΝΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ on 3/19/2016 (45 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Related Post