Συγχαρητήριο του Δ.Σ. προς την Μαέστρο και τους Χορωδούς της Μικτής Χορωδίας για τη συμμετοχή τους στο 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορωδιών – Βελβεντό Κοζάνης

Προς
την Μαέστρο κα Αλεξάνδρα Παπά
και τους Χορωδούς της Μικτής Χορωδίας του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»

Εκ μέρους της μεγάλης Αριστοτελικής Οικογένειας και του ΔΣ, εκφράζω τα θερμά μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για την παρουσία σας στο «1ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορωδιών – Βελβεντό Κοζάνης» στις 02/07/2022.

Σε τέλος μιας αποκαρδιωτικά «χαμένης» χρονιάς, μιας χρονιάς με πολλά προβλήματα από το ξεκίνημά της, με πολλές αναποδιές σε ολόκληρη την πορεία και με -φαινομενικά- ανυπέρβλητα απρόοπτα και εμπόδια ακόμα και λίγο πριν τη λήξη της, κατορθώσατε με την αποφασιστικότητά σας και την παντοδύναμη θέλησή σας να δώσετε το καλύτερο φινάλε!!!
Μπράβο σας!!!

Θερμά συγχαρητήρια και πάλι!!!
Άξιοι και Άξιες!!!

Και για αυτό εξάλλου εισπράξατε και το θερμότερο χειροκρότημα!
Σας ευχαριστούμε διότι με την εμφάνισή σας προσθέσατε έναν ακόμα κρίκο στη μακρόχρονη και λαμπρή χορωδιακή παράδοση του Συλλόγου μας και μια ακόμα σελίδα αποφασιστικότητας και θέλησης στην ιστορία της Μικτής Χορωδίας του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ.

Απευθύνουμε θερμές ευχαριστίες προς την κα Αλεξάνδρα Παπά, μαέστρο της Μικτής Χορωδίας μας, για το σθένος και την αποφασιστικότητά της να προχωρήσει στο εγχείρημα της εμφάνισης της Χορωδίας στο 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορωδιών – Βελβεντού Κοζάνης. Η πίστη της στις δυνάμεις και στις ικανότητες των Χορωδών της, την δικαίωσε απόλυτα.
Συγχαίρουμε εκ βάθους ψυχής τους/τις Χορωδούς μας, που παρά τα συνεχή εμπόδια και προβλήματα όλης της χρονιάς τα καταφέρατε.
«Άξιζε να υπάρξετε για να συναντηθείτε»!
Εκπροσωπήσατε επάξια όσους δικαιολογημένα απουσίαζαν και αποτελείτε την καλή ζύμη της νέας χρονιάς που, πρώτα ο Θεός, θα ξεκινήσουμε όλοι μαζί το φθινόπωρο.

Σας ευχαριστούμε και πάλι.

Καλό καλοκαίρι.
Καλή αντάμωση!!!
Τα καλύτερα έρχονται!

Ραπτόπουλος Χατζηστεφάνου Κωνσταντίνος
Πρόεδρος ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»