Γιορτή αποφοίτησης της ΣΤ2’ τάξης του 6ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας «Ίων Δραγούμης»

Την Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022, το Στ2’ Τμήμα του 6ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας «Ίων Δραγούμης» διοργάνωσε μια λαμπρή Γιορτή Αποφοίτησης από το Δημοτικό Σχολείο, με την επιμέλεια των δασκάλων του Τμήματος κ. Όλγας Μούσιου Μυλωνά και κ. Μιχάλη Ρωμανίδη στην αίθουσα θεάτρου του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης».

Τη Γιορτή Αποφοίτησης παρακολούθησε από μέρους του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Φλωρίνης, κ. Θεοκλήτου, ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Θεωνάς Αθανασιάδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας, κ. Σωτήριος Βόσδου, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας «Ίων Δραγούμης», κ. Παρασκευή Τσίπουρα, ο Πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης, κ. Αναστάσιος Αντωνιάδης, και ο Πρόεδρος του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης», κ. Κωνσταντίνος Ραπτόπουλος, ο οποίος με συγκίνηση κατέθεσε τον ενθουσιασμό του για το άνοιγμα του Συλλόγου στις εκδηλώσεις.

Επίσης, πολλοί γονείς και συγγενείς των παιδιών, αλλά και πολλοί προσκεκλημένοι, παρακολούθησαν με μεγάλη χαρά, αλλά και συγκίνηση, τα παιδιά να παίρνουν μέρος σε μια δημόσια γιορτή, μετά από τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας.

Την παρουσίαση του Προγράμματος έκαναν οι μαθητές: Γιώργος Πουμπουλίδης και Ευαγγελία-Ραφαηλία Ταλλίδου. Εγκάρδιο χαιρετισμό απηύθυνε η Διευθύντρια του Σχολείου, κ. Ευγενία Γάκη, καταθέτοντας τις ευχές της στους μαθητές και τους γονείς τους και εκφράζοντας την ικανοποίησή της από την εξαιρετική επίδοση των παιδιών όλη τη χρονιά και τις πολλές δράσεις τους.

Share and Enjoy !
Shares