«Η νύφη φορούσε μαύρα» – ανάλυση και συζήτηση για το βιβλίο της Σόφης Θεοδωρίδου

Την Δευτέρα 2 Μαΐου 2011 και ώρα 18.30, στο Ξενοδοχείο «Πλειάδες» πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η συζήτηση και ανάλυση του βιβλίου «Η ΝΥΦΗ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΑΥΡΑ» με την παρουσία της συγγραφέως Σόφης Θεοδωρίδου. Τα μέλη του εργαστηρίου με αρκετούς αναγνώστες και ακροατές απόλαυσαν τον καφέ τους σε ένα ξεχωριστό απόγευμα αναλύοντας συγχρόνως και το καταπληκτικό βιβλίο που διάλεξε η Λέσχη Ανάγνωσης. Στο τέλος της συζήτησης η συγγραφέας υπέγραψε βιβλία των αναγνωστών και έφυγε κατενθουσιασμένη από τη φιλοξενία, την αγάπη και το ενδιαφέρον που έδειξαν οι παριστάμενοι.

Η εκπαιδευτικός του εργαστηρίου Μαρία Κραβαρίτη ετοίμασε ένα χειροποίητο πίνακα με το πρόσωπο της ηρωίδας του μυθιστορήματος, ενώ τα υπόλοιπα μέλη μια ξύλινη χειροποίητη κασέλα με τοπικά παραδοσιακά προϊόντα του τόπου μας, τα οποία και δώρισαν στη συγγραφέα. Ο χώρος ήταν στολισμένος με χρυσάνθεμα όπως και το εξώφυλλο του βιβλίου και οι καλεσμένοι έφυγαν με έναν χειροποίητο σελιδοδείκτη από ροδοπέταλο και φίλτεζι ως ένδειξη ευχαριστίας από το εργαστήριο Venetia. Η Λέσχη Ανάγνωσης του Ergastiriou Venetia του Αριστοτέλη, πληροφορεί το βιβλιόφιλο κοινό, ότι θα έχει την τιμή να φιλοξενήσει στις 2 Ιουνίου τον Συγγραφέα Θοδωρή Παπαθεοδώρου με το Μυθιστόρημα του «ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΤΗΣ ΛΗΣΜΟΝΙΑΣ»

Η συγγραφέας Σόφη Θεοδωρίδου στην Λέσχη Ανάγνωσης Venetia παρουσίασε το βιβλίο της «Η νύφη φορούσε μαύρα» - 2 Μαΐου 2011

Share and Enjoy !
Shares