Ο ΦΣΦΑ ευχαριστεί την κα Φανή Παπαδημητρίου – Χρηστίδη

Το ΔΣ του ΦΣΦΑ εκφράζει την ευγνωμοσύνη και τις θερμές ευχαριστίες του προς την κ. Φανή Παπαδημητρίου – Χρηστίδη (κάτοικο Αθηνών), για τη δωρεά, μέσω της κόρης της κ. Χρυσάνθης Χρηστίδη, ενός πίνακα ζωγραφικής, του προσωπικού της αρχείου, μεγάλης καλλιτεχνικής και ανυπολόγιστης συναισθηματικής αξίας, προς την Πινακοθήκη του Συλλόγου μας.
Μεγάλης καλλιτεχνικής αξίας διότι, ο συγκεκριμένος πίνακας, προέρχεται από έναν καλλιτέχνη πανελληνίως γνωστό για τα έργα του, το Φλωρινιώτη ζωγράφο κ. Βαγγέλη Ταμουτσέλη (μέλος και αυτός του Αριστοτέλη από τα μαθητικά του χρόνια) και ανυπολόγιστης συναισθηματικής αξίας για την ίδια και την οικογένειά της διότι, αποκτήθηκε ως γαμήλιο δώρο, το 1965.
Η δωρεά της, θα εμπλουτίσει με ένα ακόμα αξιοζήλευτο έργο την Πινακοθήκη Φλωρινιωτών Ζωγράφων του Συλλόγου μας, η οποία συγκεντρώνει έργα της πλειοψηφίας των Φλωρινιωτών καλλιτεχνών.
Η χειρονομία της αποκτά επιπλέον βαρύνουσα σημασία, εάν  ληφθεί υπόψη ότι γίνεται σε εποχή πολυποίκιλης κρίσης, ενάντια στο πνεύμα της ιδιωτείας που τείνει να επικρατήσει σε κάθε πτυχή της ζωής μας.
Εκπροσωπώντας τη μεγάλη Αριστοτελική οικογένεια, την  ευχαριστούμε για τη δωρεά της και την παρακαλούμε να δεχθεί τις θερμές ευχές μας.

Share and Enjoy !
Shares