Πρόσκληση χορωδιών σε Χορωδιακή Συνάντηση αφιερωμένη στην Κύπρο

Αγαπητοί μαέστροι, μουσικοί και χορωδοί!

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στη χορωδιακή συνάντηση που διοργανώνει ο Φιλεκπαιδευτικός Σύλλογος Φλωρίνης «Ο Αριστοτέλης» στις 25 και 26 Μαΐου 2024, στη Φλώρινα. Η χορωδιακή συνάντηση είναι αφιερωμένη στα 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην μαρτυρική μας μεγαλόνησο, την Κύπρο.

Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε πολύ το ρεπερτόριο των τραγουδιών που θα ερμηνεύσει η κάθε χορωδία να είναι όσο γίνεται πιο σχετικό με το θέμα της συνάντησης. Επίσης, στο τέλος της συναυλίας όλες οι χορωδίες μαζί θα τραγουδήσουν το «Χρυσοπράσινο Φύλλο». Σε σύντομο χρονικό διάστημα, μετά τη δήλωση συμμετοχής σας, θα σας σταλούν οι παρτιτούρες του συγκεκριμένου κοινού τραγουδιού και η ημέρα εμφάνισης της χορωδίας σας.

Για τη δήλωση συμμετοχής της χορωδίας είναι απαραίτητη η αποστολή ιστορικού σημειώματος της χορωδίας και βιογραφικού σημειώματος του μαέστρου, στα παρακάτω email επικοινωνίας. Σε δεύτερο χρόνο θα χρειαστεί να μας στείλετε το πρόγραμμα των τραγουδιών που θα ερμηνεύσει η χορωδία σας, το οποίο ΔΕΝ θα πρέπει να ξεπερνάει τα 15 λεπτά.

Θα αναμένουμε με χαρά τη θετική σας απάντηση και ευελπιστούμε να ανταμώσουμε από κοντά, τέλη Μαΐου, στην όμορφη και ανοιξιάτικη Φλώρινα!

Προθεσμία Υποβολής Δηλώσεων Συμμετοχής έως 28 Απριλίου 2024.

Email επικοινωνίας: aristotelisfsf@yahoo.gr και psallidas01@gmail.com
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6986786971 (Ευθύμης Ψαλλίδας, Υπεύθυνος χορωδιών και μέλος Δ.Σ.)

Share and Enjoy !
Shares