Συγχαρητήριο και ευχαριστήριο μήνυμα του «Αριστοτέλη» για τη χορωδιακή συνάντηση αφιερωμένης στην Κύπρο

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η διήμερη χορωδιακή συνάντηση που διοργάνωσε ο Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης», η οποία ήταν αφιερωμένη στα 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην μεγαλόνησο, την Κύπρο μας!

16 χορωδίες και πάνω από 700 χορωδοί από όλα τα μέρη της Ελλάδας, συμμετείχαν στη συνάντηση και τραγούδησαν για την ελευθερία και τον Ελληνισμό, αποδεικνύοντας ακόμα μια φορά τους ισχυρούς δεσμούς μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.

Θερμές ευχαριστίες σε όλες τις χορωδίες που αποδέχτηκαν την πρόσκληση του «Αριστοτέλη» και συμμετείχαν στο χορωδιακό διήμερο!

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στην μαέστρο της χορωδίας μας κα. Αλέκα Παπά, η οποία με την επιστημονική της κατάρτιση, τις γνώσεις της, την αγάπη και το μεράκι της για την μουσική και το χορωδιακό τραγούδι, έχει ανεβάσει σε πολύ υψηλό επίπεδο τη χορωδία του «Αριστοτέλη».

Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε τους μουσικούς μας που συνόδευσαν άριστα και επαγγελματικά την χορωδία του «Αριστοτέλη», όπως επίσης και τους χορωδούς μας, οι οποίοι με σκληρή προσπάθεια και συνέπεια κατάφεραν να παρουσιάσουν αυτό το άρτιο αποτέλεσμα.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά όλους τους κυρίους και όλες τις κυρίες του ΔΣ και της χορωδίας του «Αριστοτέλη», οι οποίοι εργάστηκαν εντατικά και εθελοντικά για την καλύτερη οργάνωση της χορωδιακής μας συνάντησης.

Τέλος, θερμές ευχαριστίες προς τους χορηγούς – συνδιοργανωτές της χορωδιακής μας συνάντησης, των οποίων η βοήθεια ήταν καταλυτική για την πραγματοποίηση του διήμερου.

Ευχαριστούμε:

  1. Την Π.Ε. Φλώρινας και τον αντιπεριφερειάρχη Ν. Φλώρινας κ. Αθανάσιο Τάσκα
  2. Τον Δήμο Φλώρινας και τον Δήμαρχο κ. Βασίλη Γιαννάκη
  3. Το Ανθοπωλείο ΜΟΥΚΑ για την ευγενική χορηγία των ανθοδεσμών
  4. Τα τοπικά Μ.Μ.Ε. για τη δημοσιογραφική κάλυψη του διήμερου

Καταληκτικά, ευχαριστούμε όλους όσοι παρακολούθησαν την χορωδιακή μας συνάντηση!

Ευελπιστούμε σε μελλοντική διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων παρόμοιου, αν όχι και ανώτερου, βεληνεκούς με την στήριξη όλων!

Σας ευχαριστούμε!

To Δ.Σ. του Φ.Σ.Φ.Α.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό και video από το διήμερο της Χορωδιακής Συνάντησης.

Share and Enjoy !
Shares