Αποχαιρετιστήρια συνάντηση του Δ.Σ. του «Αριστοτέλη» με τον Μητροπολίτη κ. Θεόκλητο – ανακήρυξή του ως Επίτιμου Μέλους του συλλόγου μας

Το ΔΣ του ΦΣΦΑ, στις 19/09/2023, επισκέφθηκε τον Ποιμενάρχη μας, Μητροπολίτη Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας κ. Θεόκλητο, σε μια αποχαιρετιστήρια συνάντηση, έπειτα από την παραίτηση που υπέβαλε προς την Ιερά Σύνοδο της Ελλάδας.

Τριάντα τρία (33) χρόνια ως Πρωτοσύγκελλος και είκοσι τρία (23) ως Μητροπολίτης, υπηρέτησε την Εκκλησία με αφοσίωση, δίπλα στο ποίμνιό του, τον λαό της Φλώρινας, τον οποίο αγάπησε -και από τον οποίο αγαπήθηκε. Ιδιαίτερη ήταν η εκτίμησή του για τον «Αριστοτέλη»: ήταν παρών σε πολλές εκδηλώσεις μας, ευλογώντας με την πατρική του ευχή το έργο του Συλλόγου, ενώ δεν ήταν λίγες και οι συνδιοργανώσεις μεταξύ Ιεράς Μητροπόλεως και «Αριστοτέλη».

Τιμώντας τη διαχρονική αυτή σχέση του με τον Σύλλογό μας και την άφατη πατρική αγάπη του για την Φλώρινα, το ΔΣ αποφάσισε να τον ανακηρύξει Επίτιμο Μέλος του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το προσεχές διάστημα.

Έτη πολλά και ειρηνικά Δέσποτά μας.
Το ΔΣ του ΦΣΦΑ

Share and Enjoy !
Shares