Έκθεση φωτογραφίας ενάντια στη βία κατά των γυναικών

Share

Ο Δήμος Φλώρινας, το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών και η Φωτογραφική Ομάδα Ροές της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας, διοργανώνουν φωτογραφική έκθεση ενάντια στη βία κατά των γυναικών με τίτλο «Υπάρχω (;)». Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019 στις 19.30 μ.μ. στην Αίθουσα Στεφάνου και Βασιλικής Γώγου, της Πινακοθήκης Φλωρινιωτών Ζωγράφων του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης», στη Φλώρινα. Η διάρκεια της έκθεσης είναι από 29 Μαρτίου έως 6 Απριλίου.

Η έκθεση είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της Φωτογραφικής Ομάδας Ροές και του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Δήμου Φλώρινας, με στόχο την ευαισθητοποίηση ενάντια στη βία κατά των γυναικών, που όλο και πιο έντονα έρχεται στο φως της δημοσιότητας, προκρίνει σημαντικά αθέατες πλευρές του ζητήματος, αναδεικνύει το μέγεθος της διάστασης των έμφυλων ανισοτήτων, παρουσιάζει µε τα πιο μελανά χρώματα τις προσωπικές, κοινωνικές και πολιτισμικές επιπτώσεις της και, ωςεκ τούτου, επιβάλλει την αμέριστη προσοχή όλων µας.

Συμμετέχοντες: Αποστόλου Παύλος, Κουτσιουτή Σταυρούλα, Κωνσταντινίδης Αθανάσιος, Μαχαίρα Αναστασία, Πέρκα Αθηνά, Ρόμπη Πέγκυ, Τσιλιού Μαρία,Χατζής Παντελής.

Επιμέλεια έκθεσης: Κώστας Παπαϊωάννου.

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά: 18:00 – 22:00 | Σαββατοκύριακο: 11:00 – 13:00 & 17:00 – 20:00 | * Ειδικές ώρες κατόπιν συνεννόησης για σχολεία και ομάδες.

Είσοδος Ελεύθερη.

You may also like...